Till våra racingsegel

titanium-cruising-mainsail x-drive-cruising-mainsail radial-cruising-mainsail crosscut-laminate-cruising-mainsail dacron-cruising-mainsail
UNI-TITANIUM TITANIUM X-DRIVE RADIAL CROSSCUT LAMINAT
Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning: Beskrivning:
Seglet med den högsta prestandan och det mest formstabila som UK-Sailmakers tillverkar. Racingsegel med kolfiber i seglets alla kraftriktningar. Vårt lättaste segelalternativ. Obrutna stumma fibrer som är tejpade i seglet kraftriktningar. Tri-Radiell panellayout ökar formstabiliteten. Ett enklare laminatsegel för racing.
Konstruktion: Konstruktion: Konstruktion: Konstruktion: Konstruktion:
Ett gjutet membran bestående av kolfiber som ligger i alla riktningar över en technora scrim och ett extra lager med mycket fina dyneemafibrer i all riktiningar. En lätt taffeta på en eller båda sidor finns som tillval för ökad slitstyrka. Ett gjutet membran bestående av kolfiber som ligger i alla riktningar över en technora scrim. Vit eller grå taffeta på en eller båda sidor finns som tillval för ökad slitstyrka. Crosscut paneler i laminatduk förstärkta med obrutna trådar av kolfiber, endumax eller sglas som löper från seglets alla hörn. Inga försvagande skarvar. Vit eller grå taffeta på en eller båda sidor finns som tillval. Långa smala paneler som strålar ut från seglets tre hörn för att bättre anpassa dukens trådrikting efter belastningarna i seglet. Crosscut paneler med aramid eller polyestertrådar i flera riktningar för bättre formstabilitet.
Utseende: Utseende: Utseende: Utseende: Utseende:
Svart eller Grå Svart eller Grå Svart, grå eller vit. Svart eller gul Svart eller gul
Formstabilitet: Formstabilitet: Formstabilitet: Formstabilitet: Formstabilitet:
***** ***** **** *** *
Form efter 500 timmar: Form efter 500 timmar: Form efter 500 timmar: Form efter 500 timmar: Form efter 500 timmar:
**** **** **** *** **
UV-resistans: UV-resistans: UV-resistans: UV-resistans: UV-resistans:
**** **** **** *** ****
Pris: Pris: Pris: Pris: Pris:
€€€€€ €€€€€ €€€-€€€€ €€€-€€€€
Mer info Mer info Mer info Mer info Mer info