Göteborg

Segelmakeriet i Göteborg är flyttat och finns nu på Kryptongatan 5B i Mölndal.

UK Syversen flyttade under hösten 2010 sina loft i Västra Frölunda och Smögen till ett nytt, gemensamt på Kryptongatan 5B i Mölndal. Här har vi en imponerande lokal på 2000 kvm som nu är kärnan i produktionen och företagets huvudkontor. UK Syversens flaggskepp med anor från 1888 har bytt kajplats, men vi vårdar vår tradition, historia och erfarenhet med samma stolthet.

Företaget UK Syversen är en sammanslagning av Syversens Segelmakeri och UK-Rebellsegel. Syversens i Smögen startade sin verksamhet redan 1888 och har under åren fått ett stabilt och gott renommé för sina fantastiska cruising- och långfärdssegel. Stockholmsbaserade UK-Rebellsegel startade betydligt senare. Man tog snart upp jakten på alla upptänkliga medaljer och mästartecken och blev mer inriktad mot segel för kappsegling. 1992 utökade UK-Rebellsegel med ett loft i Västra Frölunda. 2001 gick företagen samman och bildade Sveriges största segelmakeri, UK Syversen.

Vi producerar effektiva segel som håller länge. Tack vare moderna material, datoriserad produktion, lång erfarenhet och skicklig personal, kan vi ge de flesta båttyper segel med absolut optimala egenskaper.

Ett av UK Syversens kännetecken är att vi arbetar med moderna, effektiva metoder, utrustning och maskiner. All sömnad och montering av detaljer görs av rutinerad personal med känsla för kvalitet och finish.

Våra kunder har ofta önskemål på anpassningar till olika förhållande. Det kan handla om speciella material, extra UV-skydd eller udda mått som skall passa till modifierade riggar, något som vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda.

Förutom att förse våra kunders båtar med bästa tänkbara segel, kan vi erbjuda service på Seldén-riggar och leverera och montera Furlex rullmaster och rullfocksystem. Vi har också egna tillbehörsprodukter, t ex olika typer av segelkapell, båtmanstol och spinnackerstrumpa.

Flera kända svenska segelbåtsvarv, t ex Najad, Malö Yachts, Farr, Regina, Hallberg-Rassy, Forgus, Vindövarvet, Arcona, Linjett, SwedeStar och Maxi har genom åren valt oss som leverantör av segel till sina båtar.

Göteborg

Box 189
43123 Mölndal

Besöks och leverans address:
Kråketorpsgatan 10
43153 Mölndal
SWEDEN
Tel: +46317466060

Anders Nordström
Email: anders.nordstrom@uksyversen.com
Mobil: +46706220203

Öppettider:

Mån-tor 8.00-17.00
Fre 8.00-15.00
Lunch 12.00-13.00